• Pensiunea Solinia, Delta Dunarii
  • Pensiunea Solinia, Delta Dunarii
Turistii pensiunii pot petrece timpul liber admirand flora si fauna din Delta Dunarii cu folosind pentru deplasare mijloacele de transport pe apa de care dispune pensiunea. Avem in dotare o salupa rapida (5 locuri) cu motor de 115 CP si 2 salupe deschise (10 locuri fiecare) cu motoare de 175 CP.

Pescarii au la dispozitie cele mai bune zone de pescuit din Delta Dunarii. In bazinele Dunavat si Holbina pot gasi stiuca din abundenta. Pe bratul Sf. Gheorghe vor putea captura somn si crap. Pescarii incepatori se pot delecta in zonele din vecinatatea pensiunii, pe canalele Lipoveni si Dunavat.

Pentru iubitorii de natura putem efectua plimbari pe canalele deltei catre urmatoarele destinatii: Caraorman, padurea Letea, Sulina, Sf. Gheorghe, Lacul Razim, Rosu, perisor, amenajarile Holbina si Dunavat, etc.

 Pescuit pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii  Pescuit pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii  Pescuit pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii  Pescuit pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii
Dispunem de piscina exterioara cu o suprafata de 54 mp (9m x 6m), cu adancimi intre 1,6m-1,8m, care beneficiaza de echipamente de circulare si filtrare a apei.

Turistii pensiunii au acces gratuit la piscina zilnic, intre orele 09:00-22:00.

Pentru turistii care nu sunt cazati la pensiunea SOLINIA tariful pentru accesul la piscina este specificat in sectiunea "Oferte si Tarife/Oferte Timp Liber".

Pe timpul noptii accesul la piscina al turistilor este interzis.

 Piscina pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii  Piscina pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii  Piscina pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii  Piscina pensiune SOLINIA Dunavatu de Jos Delta Dunarii
Pentru fluidizarea traficului de turisti in Delta Dunarii a fost conceput un sistem informatic care permite obtinerea de permise de pescuit si acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, direct de la calculatorul personal achitarea efectuandu-se prin intermediul cardului bancar.
© 2013 - 2020 solinia.ro - All rights reserved. Powered by camscape