• Pensiunea Solinia, Delta Dunarii
  • Pensiunea Solinia, Delta Dunarii

Rezervari cazare Pensiunea Solinia, Delta Dunarii

Rezervari  Pensiunea SoliniaRezervari / Anulari pentru grupuri organizate

1. Rezervarea spatiilor de cazare se face numai in baza comenzii emisa de agentie fiind considerata perfectata in momentul confirmarii in scris din partea pensiunii.
2. Rezervarea spatiilor de cazare pentru grupuri (minim 10 persoane), se va face cu cel putin 14 zile inainte de data inceperii sejurului,iar pentru turistii individuali cu cel putin o zi inainte sau, prin exceptie, in aceeasi zi.
3. Pentru grupuri, decomandarea serviciilor se va face cu minim 21 zile inainte de data de incepere a sejurului, situatie in care avansul de garantare, daca a fost virat, se ramburseaza agentiei, cu exceptia taxelor bancare si a unei penalizari de 5% din contravaloarea intregului sejur.
4. In cazul anularii unei rezervari dupa epuizarea termenului stipulat la pct. 3, pensiunea isi rezerva dreptul de a obliga agentia la plata unei penalizari de 20% din contravaloarea intregului sejur, daca avansul pentru acel sejur nu a fost inca platit in contul pensiunii, sau retinerea avansului de 20% din contravaloarea intregului sejur, daca acesta a fost virat.
5. Anularile se vor face cu minim 21 zile inainte de data sosirii turistilor in grup si cu 14 zile inainte de data sosirii turistilor individuali; in caz de nerespectare a termenului de anulare se va factura si incasa c/valoarea intregului avans virat de agentie in contul pensiunii.
6. In cazul neprezentarii turistilor conform rezervarii ("No show"), plecarii neprevazute (c/out anticipat), se va factura si incasa c/valoarea intregului avans virat de agentie in contul pensiunii.
7. Rezervarea este ferma dupa achitarea c/valorii avansului sau a intregului sejur sau dupa confirmarea comenzii, caz in care plata trebuie efectuata in maxim 3 zile de la acceptare, cel mai tarziu pana la sosirea turistilor in cauza la pensiune.
 

Cazare turisti cu copii

1. Tarifele prezentei conventii se refera la turistii adulti.  
2Copiii peste 12 ani sunt tarifati ca si turisti adulti si vor plati tariful integral corespunzator serviciilor.
3Copiii sub 12 ani pot fi cazati impreuna cu parintii, plata mesei facandu-se separat, la momentul servirii ei.
4. In cazul famiilor cu mai multi copii, la cazare este obligatorie achitarea contravalorii unui pat suplimentar sau camera separata, la tarifele existente, dar nu mai multi de 2 copii in acelasi pat. 

 

Pentru turistii care nu sosesc prin agentii de turism, rezervarea se poate efectua pe mail sau telefon si va fi ferma dupa virarea unui avans de minimum 50% din contravaloarea sejurului. Diferenta se achita la intrarea in pensiune.
 
Pentru grupuri si/sau perioade mari de timp de cazare, tarifele pot fi negociate.© 2013 - 2020 solinia.ro - All rights reserved. Powered by camscape